FairLife 

Chicago, IL |  Approx. 9,150 SF
Fairlife, a dairy farm committed to sustainability, has grown exponentially since opening in 2012, and reached out to BOX to expand their original design of the dairy company’s headquarters in Chicago. BOX set out to expand the innovative workspace with an open yet home-like concept that fits personality of the growing team. As a company with a special affinity for the natural environment, Fairlife wanted a farm-to-table atmosphere with plenty of natural light and plenty of greenery throughout.

The staff is never far from nature.  Planters are plentiful throughout the entire office, acting as visual barriers and bringing green life indoors. In the conference rooms, green carpet resembling grass fields stretches into realistic wall graphics of rolling meadows on the far wall, transporting employees to an outdoor farm table with a horizon of blue skies in the distance.

Additionally, break and gathering areas were expanded to accommodate the bigger team. These spaces were kept clean and bright, while increasing functionality and seating capacity. In front of a living plant wall, staff can gather for quick meetings or brainstorming over coffee in the casual seating area. It’s a cozy spot with sofas and armchairs reminiscent of home. Wooden slat ceiling clouds hang above, visually lowering the vertical height and warming the space to encourage comfortable or impromptu conversations.
Back to Top